Sikker sejr over Vanløse

For anden weekend i træk skulle vi på udebane - denne gang i Vanløse. Forud for dagens opgør var vi fortsat ligaens tophold med maksimum point og den stime skulle der selvfølgelig bygges videre på i dag.
 
Dagens opgør var første kamp på Vanløses nylagte kunstgræsbane på stadion, og det var derfor forventningsfulde spillere og fans der var mødt op i Vanløse Idrætspark. Kampen startede i højt tempo, og der skulle ikke gå lang tid, før vi slog til for første gang. Mads Julø havde sneget sig med frem fra sin backposition og modtog en god bold i dybden, hvorefter han sikkert kunne sætte bolden i mål med venstrebenet. 
 
Få minutter senere var det Mathias “Mac” Christensen der havde forladt sin position på den defensive midtbane. Efter små fikse driblinger på kanten af feltet, sendte han bolden afsted langs jorden og pacerede Vanløses målmand til 2-0. Også i den anden ende havde vi styr på sagerne, hvor Monty i Roskilde-målet flere gange beviste sig med flotte redninger den første halve time. 
 
Efter et flot løb i venstresiden buldrede Benjamin Lund mod baglinjen, hvorfra han kunne slå et fremragende indlæg lige ind i poterne på Monday - der desværre måtte se sin afslutning blive pareret. Andreas Maarup stod klar over returen og bragte os på 3-0 kort før pause. 
 
På den anden side af pausen var Benjamin Lund igen på spil, denne gang som målscorer. Efter en hurtig omstilling kunne han fra kanten af feltet sikkert sparke os yderligere foran til 4-0. Få minutter senere var Vanløse på spil. En helt fri mand i det lille felt bliver overfaldet af Monty i målet, der flot redder os fra at blive scoret imod. 
 
Efter godt og vel en times spil blev Monday nedlagt i feltet og dommerens fløjte lød - straffespark til os. Monday hentede bolden, lagde den klar og sparkede. Vanløses målmand i fuld figur for at redde Mondays forsøg. Ti minutter senere lød fløjten igen - Monday blev nedlagt ulovligt endnu en gang og endnu en gang tog han selv fat i bolden. Denne gang bragede han sit forsøg direkte på stolpen - den ville ikke ind i dag. 
 
I kampens sidste del reducerede hjemmeholdet først til 1-4, med en scoring tæt foran mål og i dommerens overtid reducerede Vanløse til slutstillingen 2-4. 

Dagens fire "skarprettere" (fra venstre): Andreas Maarup, Mathias "Mac" Christensen, Benjamin Lund og Mads Julø.

Kampfakta


Vanløse IF - FC Roskilde 2-4 (0-3)
Vanløse Idrætspark
3 Division
Dommer: Jonathan Nilton
Linjedommere: Mathias Lykke & Adis Crneta
 
Startopstilling: 
Christoffer Monty, Benjamin Lund, Mike Mortensen, Andreas Hermansen (anfører), Mads Julø, Mathias “Mac” Christensen, Andreas Maarup, Sebastian Elvang, Jannik Skov, Magnus Krogh, Monday Etim. 
 
Bænk: 
Conrad Kromann, Sebastian Fischer, Andreas Chabert, Casper Neerborg, Tobias Noer, Ali Shah, Valdemar Schousboe.
 
Kampforløb: 
23’ 0-1 Mads Julø (FCR) 
27’ 0-2 Mathias “Mac” Christensen (FCR)
33’ Advarsel Karim el Haddouchi (VIF)
44’ 0-3 Andreas Maarup (FCR)
51’ 0-4 Benjamin Lund (FCR)
61’ Brændt straffespark (FCR)
63’ Advarsel Magnus Krogh (FCR)
69’ Brændt straffespark (FCR)
75’ 1-4 Marius Qvarnstrøm (VIF)
92’ 2-4 Kasper Lauritzen (VIF)
 
Ind- og udskiftninger: 
45’ Ud Andreas Hermansen - ind Andreas Chabert
68’ Ud Benjamin Lund - ind Casper Neerborg
68’ Ud Jannik Skov - ind Ali Shah
68’ Ud Andreas Maarup - ind Valdemar Schousboe
83’ Ud Mathias “Mac” Christensen - ind Sebastian Fischer
 
Ikke benyttede spillere:
Conrad Kromann
Tobias Noer