Dansk klubfodbold lukker ned i to uger

12. marts 2020

Pressemeddelelse

Covid-19: NordicBet Ligaen sættes på pause i to uger, som følge af Statsministerens pressemøde i aftes.

På baggrund af myndighedernes udmeldinger i går, har Divisionsforeningen nu valgt at udskyde alle kampe i de tre øverste fodboldrækker i Danmark i 14 dage.

”Præcist hvad det får af betydning for afviklingen af turneringerne kigger vi på i den kommende tid. Her og nu handler det i første omgang om at reagere på myndighedernes udmeldinger og sikre, at vi i dansk fodbold gør, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen. Vi følger fortsat med i de udmeldinger, der kommer fra myndighederne. Hvad der rent praktisk kommer til at ske med de udsatte kampe og resten af sæsonen melder vi ud, når vi ved mere” lyder det fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.

Det vides endnu ikke hvornår kampene i stedet skal spilles, men vi melder selvfølgelig noget ud, så snart vi ved mere.