Meget på spil søndag

Weekendens kamp mod Hobro er på alle måder en vigtig kamp. En sejr kan placere os a point med de jyske gæster, hvorimod en sejr til udeholdet vil skabe et hul på hele seks point. Dernæst er det et faktum, at vi skal have point, hvis vi efter efterårets sidste kamp skal overvintre på den rigtige side af stregen.

En sejr vil ydermere betyde, at vi igen har kontakt med det brede midterfelt og dermed gøre opgaven noget nemmere i forårets blot 12 resterende runder. Hobro, som vi i første runde spillede 1-1 med, er et godt spillende fodboldhold, der samtidig er uhyggelig farlige på dødbolde. Det var i øvrigt også på et hjørnespark de scorede deres mål i modsatte opgør.

Hobro er et hold der tilhører det brede midterfelt og dermed er det nok en kamp hvor ganske små marginaler kan afgøre om det går den ene eller anden vej. Efter vores svære periode med mange skader, hårde pokalkampe og manglende point på kontoen, vil det være en kærkommen gave, hvis vi kan gå på ferie med en sejr i sidste opgør.

Det vil være meget mere overskueligt, at vi har kontakt til det brede midterfelt, frem for at have hul op. Så det er en kamp hvor fighten og viljen, samt hjemmebane fordelen, gerne skal kunne få det til at tippe til hele byens holds fordel. Så kom og støt holdet i den sidste og meget vigtige kamp mod Hobro.

Kampen fløjtes i gang kl. 15:00 på søndag, og der er gratis adgang for alle til det vigtige opgør.

Vel mødt!

 

Sportschef Jesper Sommer