FC Roskilde varmer op til FCK kampen

Ingen tvivl om, at årets kamp i Roskilde idrætspark spilles torsdag den 30. oktober kl. 20.30, hvor Danmarks bedste hold gennem de sidste mange år FCK gæster domkirkebyen for at spille tredjerundekampen i DBU pokalen.

Og skal man dømme efter forhåndsinteressen, så bliver det tæt på tilskuerrekorden, som er 5000. Allerede efter de to første dage, efter at billetterne var sat til salg på FC Roskildes hjemmeside, var der solgt over 1000 billetter.

Gode råd var dyre, men vi har været så heldige at få firmaet Tribuneudlejning A/S til at levere fire mobile tribuner, siger FC Roskildes direktør Bo Tue Knudsen, der i alt kan rumme op mod 1200 tilskuere. Det betyder, at man ikke kommer til at stå i en kødrand nede bag målene, men i ro og mag kan sætte sig op på tribunerne og nyde kampen derfra. I alt kommer vi til at råde over 1700 siddepladser til kampen.

Og så har vi fået leverandøren til at levere to af tribunerne i dag, lørdag, så vi kan afprøve dem til morgendagens kamp mod topholdet i NordicBet ligaen, Viborg. Men det var noget af en opgave, siger direktøren. Det var næsten umuligt at få lastvognene med tribuerne ind på stadion, men det lykkedes og det ser bare godt ud. Vi kan jo håbe på, at der kommer så mange mennesker i morgen, at vi rigtig kan se tribunerne i funktion. Og det giver os også mulighed for at rette til, hvis vi opdager noget, der skal ændres. Og direktøren slutter med et glimt i øjet. Nu prøver vi det her, men jeg havde selvfølgelig håbet på, at vi havde en ny og stationær tribune langs den østlige langside. Men den kommer nok den dag, vi rykker et skridt op, slutter direktøren.