FCR forlænger med Frederik Vang

11. september 2019

Det er med stor fornøjelse, vi kan oplyse, at FC Roskilde og Frederik Vang Larsen har forlænget samarbejdet med yderligere to år.

Kontrakten løb til 1. januar 2020, men denne er altså forlænget, så vi også fremover får glæde af 30-årige "Fredes" evner i målet.

FC Roskildes formand, Carsten Salomonsson, udtaler. "Vi er rigtig glade for Frederik Vang, der altid arbejder hårdt og hele tiden fokuserer på at udvikle sig. Han er en yderst loyal spiller, der trods et par længerevarende skadesforløb igen er helt fit og præsterer rigtig fint. Derfor er vi meget glade for at kunne forlænge aftalen med ham."

Frederik Vang selv er også glad for kontraktforlængelsen og supplerer: "Jeg er meget tilfreds med at være i FC Roskilde. Det er spændende at være med til at bidrage til opbygningen af det nye hold. Jeg ser frem til de næste år i FCR-trøjen."

"Frede" har været i FC Roskilde siden 2011. Inden da var han i Næstved IF og FC København. Han står noteret for 25 officielle landskampe for Danmark (U/16 - U/21).

Frederik Vang Larsen i aktion i 1-1 kampen mod Skive.