Så gælder det endelig

Lørdag drager hele byens hold af sted til Hobro for at tage hul på den nye sæson. Det er, som bekendt, vores første kamp i en meget spændende division, som de fleste betegner som den stærkeste 1 Division nogensinde. Grundet nedskæringen til 14 hold og fortsat 3 nedrykkere og kun 26 kampe totalt, er der ikke plads til meget slinger i valsen. Så ingen tvivl om, at det bliver lutter hårde kampe i en division, hvor de fleste klubber af dem, vi skal op imod enten er fultids- eller deltidsklubber. Det er naturligvis en stor udfordring for holdet, da vi ikke råder over de samme midler som mange af de andre klubber.

Vi er dog fuld af fortrøstning, men også meget ydmyge over for den store opgave, der venter forude. Vi mener nemlig, at vi er nået rigtig langt med opbygningen af et stærkt fodboldhold. Så lad os håbe vi får en fin start på sæsonen og får point med hjem fra den første svære udekamp i Hobro. Lørdagens modstander har forstærket sig kraftigt henover sommeren, så der er ingen lette kampe. Der venter således en meget svær åbningskamp i det jyske.

Op til kampen har vi haft en fin opstart, der er gået nogenlunde som ønsket. Truppen er intakt, hvorfor Carsten Broe kan sammensætte et hold tilm Hobrokampen med alle mand til rådighed, hvilket næsten er et særsyn i divisionen. Og selvom det var på en lidt billig baggrund, fik vi også tanket selvtillid i tirsdagens pokalkamp mod Nakskov. Ikke mindst var det en god aften for Jeppe Kjær, der fik puttet bolde i kasen hele fem gange. Kampen endte som bekendt 8-0, og det var, alt andet lige, rart at være kommet godt i gang med en kamp, der havde betydning, inden det for alvor går løs lørdag kl. 15 i Hobro.

HUSK – der er lodtrækning til næste runde i DBU pokalen fredag.