Oprykning til U13 – U14 fortsat i Sjællands stærkeste pulje

10. december 2018

Efter et forrygende efterår, hvor det blev til første- og andenpladser skal vores yngste årgange efter vinterpausen prøver kræfter med de bedste hold på Sjælland. Således rykker vores U13-hold op i rækken, der hedder U13 Øst 1 Pulje 1, der klart må regnes for den årgangens stærkeste pulje på Sjælland.

Når drengene møder ind efter en velfortjent pause er det således B93, Brøndbyernes IF, Farum BK/FC Nordsjælland, KB/FC København og Lyngby Boldklub der venter. Et stærkt match up, hvor drengene nok engang skal bevise deres værd og leve op til det stærke efterår, hvor de i suveræn stil vandt deres pulje.

U14-holdet får lov at blive i den bedste pulje, hvor modstanderne er fra de samme klubber som U13-holdets. Dermed får også U14-drengene lov at prøve kræfter med de absolut dygtigste hold på Sjælland. Og på det niveau er det allerede bevist, at vi sagtens kan være med på. I efteråret blev det til en andenplads – og et utal af kampe med masser af spænding.

Samtidig får vores U15-hold lov at blive i U15 Øst 1 Pulje 2, der må betragtes som den næstbedste række for årgangen. Med en tredjeplads i efterårets kampe har også bevist, at de uden tvivl kan være med på det niveau, og forventer da også, at kunne vinde puljen i foråret.