1-0 over Fremad Amager i spændende opgør

FC Roskilde fik endnu en forløsende sejr og den gode stime fortsætter. Nu er det tredje sejr på en uge. Holdet har spillet godt og ikke fået de fortjente point. Nu kommer der endelig også point på kontoen. Det er dejligt og fortjent.

Det er altid intense opgør, når FC Roskilde og Fremad Amager tørner sammen. Det er to klubber med en lang historie, mange traditioner og fantastiske supportere, der forstår at sætte gang i en fodboldkamp.

Som det ses af højdepunkterne, så var der lidt stillingskrig i starten af kampen, men som kampen skred frem kom der mere og mere gang i sagerne. Mere end 1600 tilskuere så på i Roskilde Idrætspark, der var badet i sol - det var en fantastisk dag i "Reden".

Jesper Bech, der spillede en rigtig fin kamp, blev matchvinder med kampens enlige mål. En kamp, hvor vi formåde at holde en 1-0 føring hele vejen hjem er guld værd. Der er de indlysende tre point, der nu gør, at "De lyseblå" igen kravler længere op i tabellen - faktisk helt op på 6. pladsen, men selvtillidsindsprøjtningen er mindst lige så meget værd.

Næste opgave bliver en svær udebanekamp mod Vendsyssel FF - og her bliver der brug for selvtilliden. FC Roskilde har det svært på Bredbånd Nord Arena i Hjørring. Nordjyderne ligger godt nok næstsidst, men slog i dag Næstved 1-3 på udebane, så de har også fået tanket selvtillid.

Højdepunkter:

25' - Morten Nielsen header et frisparksindlæg over mål. Han var ikke klar over hvor alene han faktisk var.

28' - Fremad Amagers Hakan Redzep banker et langskud på trekantssammenføjningen.

29' - På den efterfølgende omstilling driver FCR bolden frem midt i banen. Bolden stikkes i dybden til lynhurtige Emil Nielsen, der kommer alene med målmanden, men afslutter desværre lige på målmanden.

45' - Emil driver bolden frem i banen - afleverer til Morten Nielsen, der spiller til Thygesen, der står i en fin position til at afslutte. Han tackles dog i afslutningsøjeblikket.

46' - Tumult foran Fremad Amagers mål - FCR har et par afslutninger, der dog alle blokeres af Fremad Amagers forsvar. Richter har sidste tilbud i rækken - et hovedstød, der dog sejler over mål.

PAUSE

58' - Anders Nielsen samler en claearing op efter et FCR-hjørne - han tager bolden til sig og banker den på overliggeren fra kanten af feltet.

65' - FCR scorer kampens enlige mål. Emil fighter flot helt nede på baglinjen, med sin direkte modstander, og et øjeblik ser det ud til, at bolden er tabt. Emil formår dog at holde fast i bolden og sender resolut et fint indlæg ind ved forreste stolpe. Her er Jesper Bech løbet i position og han stiger til vejrs og sender et smukt hovedstød ind i hjørnet ved nærmeste stolpe. Høj klasse!

75' - Stor chance til Fremad Amager. Et højt indlæg snyder indskiftede Anders Kaagh, da Anders Qvist ikke når op til bolden - Kaagh bliver så overrasket, at han sætter sig på knæ i stedet for lige at prikke bolden ind, da han lige taber et skridt.

77' - FCR appellerer for hånd på bolden og dermed straffespark. Den så rigtig ud, men dommerens fløjte var tavs.

85' - Olcay Senoglu flugter rundt om sig selv - bolden rammer stolpen og risposten springer ud foran mål. Her er indskiftede Nicolas Mortensen lige et par centimeter for lav og bolden flyver lige over hans hoved - og den farlige situation bliver afværget af FCR-forsvaret.

92' - Mark Leth spiller Richter - Leth får den igen i dybden og en stor chance opstår. Leth afslutter fra en spids vinkel, men målmanden får bolden skubbet til hjørnespark.

Matchvinder Jesper Bech, der sænkede Fremad Amager med et super flot hovedstødsmål.

FC Roskilde - Fremad Amager 1-0 (0-0)

Søndag, den 11. september 2016, kl. 13.45

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 1667