Optakt til FC Roskilde - Fremad Amager

Endelig!

Så kom målene og ikke mindst sejren mod AB i søndags. Det var i den grad tiltrængt og fantastisk at vi endelig fik scoret igen og fik 3 point – det er jo det, fodbold handler om. Spillerne har arbejdet fremragende de sidste par uger, og det var dejligt at de blev belønnet med en sejr i søndags.

Onsdag gik turen så til Skovshoveds hyggelige anlæg i Charlottenlund, og her fik vi yderst kompetent modstand fra deres DS-hold, og det blev en rigtig god kamp for os. Vi vandt igen og Leth, Morten Nielsen og Storm fik alle scoret, så nu er der gang i målscoringen igen!

Det skal fortsætte søndag mod Fremad Amager. Kampene mod Fremad Amager er altid sjove at spille, da deres fans altid er med til at bidrage til en farverig kulisse. Sammen med vores trofaste fans regner vi med, at rammen omkring kampen bliver festlig.

På banen kommer vi til at møde et Fremad A-hold med masser af selvtillid efter en oprykning, fin start på sæsonen og ikke mindst en 5-0 sejr over Skive i baggagen. Så ingen tvivl om at de har tro på tingene. Faxe og Peter Nielsen har vekslet lidt mellem 4-5-1, 4-3-3 og 4-4-2 i denne sæson, så de er ret fleksible rent taktisk.

På spillersiden har de fået samlet en meget kompetent trup. Defensivt er der meget rutine hos spillere som Mike Mortensen, Christian Møller og Morten Molle Rasmussen.

Offensivt har Fremad Amager nogle dygtige spillere på kanterne i Rune Friis og Martin Jensen, som er gode til at udfordre. Helt fremme er de også stærkt besat med fire spillere til de to pladser.  Anders Kaagh, Nicholas Mortensen, Granskov og ikke mindst Olcay, kan alle lave mål og har gjort det gennem mange år.

Derfor er der lagt i ovnen til en spændende og seværdig kamp, da vi også kommer med stor tro på tingene efter to sejre i træk. Vi har arbejdet med nogle variationer i vores offensiv i løbet af ugen, så vi får endnu flere strenge at spille på, og det har set meget positivt ud til træning.

Vi glæder os til at byde Fremad Amagers trænere, ledere og spillere velkommen i Reden søndag.

/First team coach Rasmus Monnerup