FC Roskildes cheftræner har valgt at stoppe

9. september 2019

Pressemeddelelse

Christian Iversen har i dag valgt at stoppe som cheftræner for FC Roskildes 1. divisionshold.

Christian Iversen blev hentet til klubben for at løse en kæmpe opgave i form af at samle en opløst trup, skabe et fællesskab og et konkurrencedygtigt fodboldhold. Dette er blevet løst på fornemmeste vis og måske hurtigere, end vi havde forestillet os. Det har samtidig skabt højere forventninger til øget tidsforbrug på bl.a. planlægning, analyse etc. - ekstra tidsforbrug som Iversen desværre ikke har mulighed for at lægge grundet familie, job osv.

I overensstemmelse med FC Roskilde stopper Christian Iversen pr. d.d., og træningen varetages indtil videre af assistenttrænerne.

”Vi er kede af denne situation, men har fuld forståelse for Iversens prioritering og vil ved denne lejlighed udtrykke vores store tak for hans kæmpe indsats og flotte arbejde under ganske vanskelige betingelser med en stort set ny spillertrup”, udtaler klubejer Carsten Salomonsson.

Der arbejdes på at finde en snarlig afløser for Christian Iversen.

For eventuelle yderligere kommentarer:

Carsten Salomonsson, mobil 24 83 67 97

Christian Iversen, mobil 28 99 17 37