Fire sponsorer forlænger ved årsskiftet

Ved årsskiftet har fire af vores trofaste og glade sponsorer valgt at forlænge deres sponsorater og fortsætter i 2019 som en del af FCR Erhvervsnetværket.

Oluf Jørgensen – Fortsætter som FCR PLUS PARTNER

”Oluf Jørgensen A/S blev grundlagt i 1946 af Oluf Jørgensen og er vokset til et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma med afdelinger i Aarhus. Horsens, Odense, Roskilde og København.
Vi har en bred målgruppe, som både omfatter private og offentlige bygherrer og vi er involveret i mange komplekse byggerier både inden for boliger, industri, institutioner, skoler og sygehuse.”

Du kan kontakte Oluf Jørgensen A/S Rådgivende Ingeniørfirma på 4677 0700 eller på Knudsvej 44C, 4000 Roskilde

Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik – Fortsætter som FCR PLUS PARTNER

”Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, som ikke er afhængig af nogen samarbejdspartnere.
Vi samarbejder kun med dem, som DU ønsker skal være en del af din bolighandel.
Firmaet er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket giver dig sikkerhed for vores kvalitet”

Du kan kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik på 7020 8218 eller på Jernbanegade 12A, 4000 Roskilde.

Zleep Hotel Roskilde – Fortsætter som FCR NETVÆRKSPARTNER

”Zleep Hotel Roskilde er et klassisk hotel med smuk facade og rokoko-indretning. Bygningen er kendt som Prindsen lokalt og har en mere end 300 år lang historie, som gør, at hotellet tilbyder helt unikke rammer for din overnatning.”

Du kan kontakte Zleep Hotel Roskilde på 7023 5635 eller på Algade 13, 4000 Roskilde

Sixt FlexLeasing – Fortsætter som FCR NETVÆRKSPARTNER

”I Sommeren 2014 flyttede vi til vores nuværende adresse i Greve, og allerede året efter i 2015, blev vi kontaktet at Sixt Danmark med henblik på at blive samarbejdspartner på flexleasingdelen. Efterfølgende skiftede Cito Flexleasing navn til Sixt Flexleasing A/S og vi er i dag 8 dedikerede medarbejdere som hver dag glædes ved at finde drømmebilerne til vores kunder.”

Du kan kontakte Sixt FlexLeasing på 6913 2050 eller Ventrupparken 20, 2670 Greve.

Vil du vide mere om erhvervsnetværket? Så tag en uforpligtende kontakt til

Ole Budtz på ob@fc-roskilde.dk eller 5013 2520.