Nu gælder det

Efter en periode hvor tingene ikke har kørt helt efter planen og hvor det har været stolpe ud, er det nu tid til at få vendt bøtten.

Søndagens modstander fra Næstved skal simpelthen slås på hjemmebane, hvis vi vil op og have fat i midten af divisionen. Inden for få uger forventer mange, at den tætte division vil knække lidt over og derfor er det slet og ret kun en sejr der tæller, når det søndag går løs.

Efter fire kampe, med kun et enkelt point, er det vigtigt at komme tilbage på sporet, ikke mindst taget i betragtning, at det er rækkens bundhold der kommer på besøg, og at vi kan tage et vigtigt skridt væk fra bundregionen.

Næstved, der i ugens løb skiftede træner, har sagt farvel til Brian Flies og goddag til Klavs Rasmussen, der tidligere har dannet makkerpar med Troels Bech i OB. Så der er ingen tvivl om, at der venter FCR en hård opgave, da der altid kommer ny energi i et hold, der lige har fået ny træner.

Så det er et "must", at der bliver arbejdet stenhårdt fra første fløjt, så vi derigennem kan finde tilbage til det gode spil, vi ved vi kan levere. Vi skal også have "slået hul på bylden", så vi kan få gang i scoringerne igen, efter en mindre scoringskrise, hvor vi ikke har scoret i de seneste fire kampe.

Så kom og støt hele byens hold i denne afsindig vigtige kamp, hvor vi forhåbentlig kommer tilbage på sporet, både når det gælder det gode spil og scoringerne, men i høj grad også gerne med tre point til kontoen.

Kampen starter kl. 13:00, og vi håber på stor opbakning og støtte til vores unge FCR-hold.

Vel mødt!