FCR på TV fra Esbjerg

Ikke mindre en et topbrag. Sådan lød det da TV2 Sport gennemgik wekendens kampe i magasinprogrammet Divisionen, som vises flere gange i løbet af ugen med første udsendelse mandag kl. 21.30.

Og skjules kan det da heller ikke, at FC Roskilde fra en delt andenplads skal møde den i divisionen pt. førende klub Esbjerg, som er nedrykker fra Superligaen. Det er første gang i FC Roskilde korte historie, at klubben er indvolveret i en såkaldt topkamp, og det er naturligvis noget , vi alle skal glæde os over. Esbjerg er kommet rigtig godt fra start, så det bliver en svær kamp, men som det vides, så er bolden rund og alt kan ske i fodbold.

For dig, der måske ikke har mulighed for at følge FC Roskilde in natura, kan det oplyses, at kampen vises på TV – nærmere bestemt på TV2 sport med kampstart kl. 13.45. Se med og se om det lykkedes “de lyseblå” at skabe en ny overraskelse.