Optakt til Skive IK - FC Roskilde

I morgen tidlig forlader bussen Roskilde Idrætspark med en forhåbentlig topmotiveret FC Roskilde-trup. Turen går igen til Jylland og denne gang hedder modstanderen Skive IK.

En udekamp mod Skive IK er ikke en let opgave for nogle hold i 1. division - for er der én ting, der er ganske vist, så er det, at de gule og blå skibonitter altid kæmper 100% for at yde det bedste for holdet og klubben. Holdet består ikke af en række "kendte navne", lige med undtagelse af den rutinerede John Dyring, der har klubber som Viborg, AC Horsens og Hobro på sit CV, men er i stedet kendt for at fungere som et sammentømret team, hvor alle arbejder hårdt for hinanden - og det kan man som bekendt komme rigtig langt med.

Se blot på Skives start på sæsonen - fire point efter to kampe. En 2-1 sejr hjemme over FC Fredericia og 0-0 ude mod HB Køge. Det taler sit eget tydelige sprog.

For FC Roskilde handler det om at finde tilbage til skarpheden, og koldblodigheden i begge felter, som holdet viste mod Hobro - for ellers kan det blive rigtig svært, at få point med hjem. Og turen hjem en søndag eftermiddag fra Skive, er bare så meget sjovere, hvis der er tre point med i rygsækken.

Hør her hvad manager Anders Theil har at sige op til Skive-kampen.