Servicemeddelelse omkring parkering på lørdag

På lørdag spilles lokalbraget, der samtidig er topkamp i 3. Division, mod Roskilde KFUM.

Fra Roskilde KFUM har vi fået denne servicemeddelelse, som vi gerne vil dele med vores FC Roskilde-supportere, som vi håber møder talstærkt op på Lillevang Idrætscenter på lørdag og giver "De lyseblå" så meget støtte som overhovedet muligt. Vi siger tak til Roskilde KFUM's holdleder, Peter "Bæver" Hansen, for påmindelsen.

"KFUM’s Boldklub Roskilde - FC Roskilde.

I forbindelse med afviklingen af lokalopgøret på lørdag, vil vi opfordre alle tilskuere til, at finde andre transportmuligheder end egen bil til kampen.

KFUM har kun et begrænset antal p-pladser ved klubhus og stadion.

Politi og parkeringsvagter kommer ofte på besøg. De deler flittigt p-bøder ud til ulovligt parkerede biler.

Når det så er skrevet, så ser vi frem til lokalopgøret mod rækkens ubestridte tophold FC Roskilde. Kampen spilles på lørdag den 9. oktober, kl. 13.30 på Boresko Park.

HUSK, at der stadig er billetter til salg på
boldbillet.dk."