Mike Mortensen vender hjem

Vi er utrolig glade for, at vi i dag kan sige velkommen hjem til en gammel kending. 32-årige Mike Mortensen er tilbage i FC Roskilde, efter mere end 10 års fodbold i andre klubber.

Som 18-årig fik Mike seniordebut i lyseblåt, i en sæson hvor vi rykkede op, og nu vender han hjem med små 200 divisionskampe på CV’et. Udover at Mike kommer til FCR for at præstere på banen, er han også udset en rolle som spillende assistent for Michael.

Det var en “no brainer” for Mike at sige ja til at vende hjem til FC Roskilde:
“For mig var det ret simpelt. Det er lidt en solstrålehistorie og et drømmescenarie for mig, forhåbentlig at kunne slutte min seniorkarriere hvor den startede.

Jeg har kendt Theil længe, spillet med Michael både som ung og senior, og det samme med Mark Leth. Da de fortalte mig, hvad klubben ville, var jeg ikke i tvivl - og det fangede mig helt klart, at komme tilbage til noget jeg kender.

Jeg glæder mig helt vildt. Jeg ved hvad ambitionerne er, og jeg havde ikke forventet andet. Jeg elsker at man vil det så meget som Michael. Jeg er ikke bleg for at sige, hvad jeg tænker, og vi skal bare rykke op. Uambitiøse ting er det største turn off for mig - når jeg kan mærke, at folk ikke mener, hvad de siger. Men her kan jeg virkelig mærke det.

Det er FC Roskilde der har hjulpet mig, formet mig og givet mig hår på brystet, da Martin Jungsgaard hentede mig til klubben og gav mig seniordebut i 2008.

Det er noget andet nu, men med samme passion og samme forventninger. Mit primære fokus er på banen, hvor jeg vil være den forlængede arm, der hjælper med at udvikle. Min rutine kan helt sikkert støtte op om vores fantastiske anfører, og jeg vil ikke tøve med at hjælpe verbalt. Jeg ser samtidig frem til at snuse lidt til trænergerningen uden pres og hjælpe Michael hvor jeg kan. Jeg kan ikke vente med at komme i gang.”
Sportschef, Anders Theil, har svært ved at få armene ned:
“Mike Mortensen kommer hjem FC Roskilde, klubben hvor hans karriere tog form. Vi er meget tilfredse med, at Mike kommer tilbage til klubben - han har et hav af kampe i 1. Division og har senest været med til at bringe Hillerød i top 6.

Mike er en rigtig ledertype, der stiller krav til sine omgivelser, og har den hårdhed der skal til. Han læser spillet godt, er meget stærk teknisk og god i afspillet - og så er han meget hovedstødsstærk.

Mike har en enorm rutine qua hans alder og mange kampe, derfor er Mike ansat som spillende assistenttræner. Han skal have fokus på at præstere på banen, men samtidig snuse lidt til trænergerningen sammen med Michael.”

Velkommen hjem, Mike!