Status fra Carsten Broe

 

FCR-webredaktionens udsendte medarbejder har igen været fordi Carsten Broe, for at få sidste nyt fra truppen. Her hvor efterårssæsonen er slut, er der blevet gjort status og evalueret.

Forberedelserne til forårssæsonen er for længst gået i gang. Her nedenfor kan du læse svarene på de spørgsmål, der pressede sig på.

Fremover vil FCR-webredaktionen forsøge at fange Carsten Broe - ca. en gang om ugen, så vidt det er muligt - for at følge udviklingen på tæt hold. Så glæd dig til at følge med her på FC Roskildes hjemmeside.

Ved at tilmelde dig FC Roskildes nyhedsbrev - se forsiden - får du en mail hver gang der bliver lagt en nyhed på hjemmesiden. På den måde er du sikker på, at du får besked når der sker noget i og omkring FC Roskilde.

 

  • I stoppede træningen i sidste uge, hvornår starter i op igen?

Carsten Broe: Vi mødes igen den 9 januar. Spillerne har fået et let træningsprogram med hjem, så de ikke møder op med alt for meget julemad i kroppen.

 

  • I havde mange skader i den sidste måned af turneringen. Bliver alle klar til den 9 januar?

Carsten Broe: Ja, vi har alle spillerne klar og de spillere der har været skadet, træner lidt mere intensivt hen over vinteren.

 

  • Sker der nogen ændringer i truppen?

Carsten Broe: Som det ser ud lige nu er det kun Thomas Høegh der stopper hos os, resten af truppen forventer vi at beholde. Vi regner med at hente en enkelt eller to spillere ind til truppen inden vi starter op igen.