Optakt til FC Roskilde - FC Fredericia

Endnu et brag af en kamp venter søndag, når 1 Divisions duks FC Fredericia kommer på besøg. Den ambitiøse klub fra trekantsområdet har fået en rigtig god start på sæsonen og er klart at regne i favorit gruppen, når der skal kæmpes om de to oprykningspladser til Superligaen. Det jyske mandskab har et meget stærkt hold, og måske en af de bredeste trupper i Divisionen. Holdet er fortsat ledet af Thomas Thomasberg, der sammen med klubben er i en overgangsfase til fuldtids professionel fodbold. Så ingen tvivl om, at der venter endnu en stor og svær opgave for hele byens hold.

Ovenpå onsdagens pragt præstation i pokalturneringen mod Superliga mandskabet fra Lyngby må der være masser af selvtillid hos spillerne. Ikke mindst grundet, at vi slår et superliga mandskab, men i høj grad også måden det blev gjort på. Med 10 mand i 110 min mod Lyngbys 11 og et mindre drama i straffesparks konkurrencen, hvor Roskildemandskabet tillader sig at brænde hele to ud af fem spark. Dette kom dog heldigvis ikke til at betyde noget, da den debuterende unge målæmand Frederik Vang vælger at tage hele 3 af 4 straffespark fra de sikkert højt betalte profs fra Lyngby.

Vi har således masser af grunde til stor optimisme når det søndag kl. 13 går løs til en spændende og med garanti seværdig fodbold kamp mellem to dygtige mandskaber. Så kom og støt hele byens hold, der måske lige nu spiller bedre end nogensinde før, og den stigende opbakning vil kunne løfte holdet yderligere. Kom i god tid, da vi forventer mange på lægterne, så vel mødt og god kamp.