FC Roskilde skal til Svendborg

Det blev FC Svendborg, der kom op af hatten, da der i dag ved middagstid blev trukket lod til 3. runde af DBU pokalen. En kamp der skal spilles i Svendborg, da lavest rangeret hold altid har hjemmebane. FC Svendborg er i tredje runde ved at besejre Fredensborg med 4-2.

Det er en på papiret en helt anden modstander end den, vi lige har mødt. FC Svendborg ligger lige nu i den nederste halvdel af 2. division vest med tre point i fire kampe, takket være tre uafgjorte resultater. Men det bliver på ingen måde en walkover match for os, siger sportschef Jesper Sommer. Man skal aldrig undervurdere en modstander, uanset denne placering. Så kan det nemt gå galt. Men vi er da glade for, at vi ikke skal møde et hold fra egen række eller et fra superligaen. Muligheden for at gå videre er da så absolut til stede, slutter sportschefen.

Herunder kan du se den samlede lodtrækning, hvor det magede det sådan, at alle Superligahold undgår hinanden, hvor vel især FC Midtjylland må være godt tilfredse. Midtjyderne trak nemlig det lavest rangerende hold tilbage i turneringen, Jægersborg BK fra Københavnsserien, på udebane. Her er de 16 kampe.

Jægersborg – FC Midtjylland

FC Hjørring – FC Nordsjælland

FC Fredericia – OB

Svebølle BI – Brabrand/SønderjyskE

Elite 3000, Helsingør – Brøndby IF

Døllefjelde Musse/AB møder vinderen af kampen Holstebro/AC Horsens

FC Vestsjælland – FC København

Hvidovre – AGF

Randers – møder vinderen af FC Fyn/Silkeborg IF

Esbjerg – HB Køge

Marienlyst – Hobro

Aars – Herlev

Ringkøbing – Vejle Boldklub Kolding

FC Svendborg – FC Roskilde

Næsby – Næstved

Nordvest FC – Viborg FF

Alle kampe bliver afviklet i dagene 20-22. september.