Mod Nakskov i DBU-Pokalen den 9. august

Det blev Nakskov Boldklub, der kom op af hatten sammen med med FC Roskilde, da der blev trukket lod til 1. runde af DBU’s pokalturnering. Kampen spilles på udebane, tirsdag den 9. august med kampstart kl. 19.00. De sidste mange år har lavest rangeret hold altid hjemmebane.

Nakskov Boldklub, som til daglig slår deres folder i Lolland Falster serien, spillede sig i 1 runde med en noget overraskende sejr på hele 4-1 over Frem Sakskøbing. Altså en på papiret overkommelig modstander, men belært af erfaring, så er ingen modstander i pokalturneringen lette, uanset i hvilken række, de spiller. Det følte vi selv sidste år, hvor vi tabte til Birkerød. Men mange andre af landets bedste hold har overraskende måttet se sig slået af et hold fra en langt lavere række. Hold, der har alt at vinde.

Lad os dog håbe på, at den indstilling til tingene, som træner Broe har lagt for dagen i sin første sæson, også gør forskellen den 9 august, så de lyseblå er at finde i hatten, når der trækkes lod til anden runde.