Et vemodigt farvel

Det er med stort personligt vemod, at vi har måttet sige farvel til Christian Hansen her op til den nye sæson, siger FC Roskildes formand Carsten Wickmann. Men jeg forstår ham så ganske udmærket. Man bruger tid på at træne, fordi man gerne vil spille kampe. Det kan gå i en sæson, men så heller ikke mere, med mindre man, som vi har set det i de store udenlandske klubber, bliver betalt godt for at sidde på bænken.

Den luksus kan vi ikke tillade os, og når så man får at vide, at man ikke kan være sikker på en startplads, så må man tage en beslutning. Det har Christian gjort, og sådan er det. Men derfor er det altså en rigtig FCR’er vi har sagt farvel til, siger formanden. Jeg har personligt værdsat hans indsats og hans måde at være på rigtig meget. Det er mit håb, at vi en dag ser Christian i klubben på den ene eller anden vis.