FC Roskilde Masters / Powered by Nellemann

Tirsdag morgen mødtes erhvervsnetværket til FC Roskilde Masters / Powered by Nellemann A/S.
 
Det er enormt vigtigt for os at tilbyde forskellige aktiviteter til netværksmedlemmerne. På den måde sikrer vi bedst muligt, at vores medlemmer kan skabe relationer og lave forretning på kryds og tværs. 
 
Vores bilpartner, Nellemann A/S, var i denne anledning behjælpelige med at stable vores årlige golfdag på benene. Mads Vibe var ligeledes med til at skabe stemning for deltagerne, både for de rutineret og nybegynderne. 
 
For nybegynderne startede dagen ud med to timers undervisning af Mads Vibe, inden slaget om 1. pladsen på par 3-banen skulle stå. 
 
For de rutineredes vedkommende startede de benhårdt ud med at gå en 18-hullers. Dagens førstepræmie var en gratis Volvo i en måned, sponsoret af Nellemann Roskilde. Stort tilykke til BDO v/ Ferass Hamade.
 
Fasaneriet har gennem hele eventet sørget for, at deltagernes sult og tørst blev stillet - endnu en gang en fantastisk opbakning fra Fasaneriet.
 
En rigtig stor tak til alle for opbakning til turneringen og samtidig kan vi konstatere, at dette event - med så god en opbakning - vil blive gentaget. 
 
Nellemann Roskilde havde, udover deres store hjælp med eventet, stillet deres flotte Volvo-sortiment ud på banen, for at gøre noget ekstra ud af det. I løbet af dagen havde alle mulighed for at prøvekøre deres måske kommende bil. 
 
Ej at forglemme vores andre sponsorere, der bakkede op med gode præmier til vindere. Vinderen af par 3-banen har nu ingen undskyldninger for ikke at have et funklende rent hjem, da præmien bestod af en gratis rengøring af CC Rengøring.
 
Tak til alle for en kanon fed dag på Ledreborg Golf.