DANÆG er ny Plus Partner

1. december 2021

Spillerne er gået på ferie, men allerede nu arbejdes der hårdt frem mod 2022. Vi kan med glæde byde velkommen til endnu en ny Partner i FC Roskilde, hvor DANÆG fremover vil være med som Plus Partner i klubben og vores erhvervsnetværk.
Divisionsdirektør i DANÆG, Anders Raskov Kodahl, glæder sig over det nye partnerskab:
“For os er det vigtigt at støtte op omkring lokale forhold - og i denne forbindelse FC Roskilde. Vi har lokalt ansatte som støtter holdet, og vi vil derfor gerne bakke dem op i deres engagement i klubben. Udover det, så er æg en meget sund fødevarer. Derfor ligger den også lige til højrebenet, at støtte i sportens verden.
Roskilde er en dejlig by - og vil vil gerne være med til at sikre, at byen kommer på landkortet for mere end musik og kultur, da byen har endnu mere at byde på.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, glæder sig over opbakningen:
“Det er utroligt glædeligt for os, at vi fortsat kan sige velkommen til nye partnere i FC Roskilde. Vi sluttede året af med at være 170 mennesker samlet i vores lounge til årets sidste hjemmekamp, hvilket viser et tydeligt eksempel på den støtte vi modtager. Jeg ser frem til partnerskabet med DANÆG, og er glad og stolt over, at de vil være med på rejsen og vores projekt.”