FC Roskilde-talent til DBU-samling

Fodboldtalenter samles i Vildbjerg fra den 27. til den 29. juni.

FC Roskilde fik i går en dejlig meddelelse fra DBU om at vores talentfulde U/15 spiller Aksel Smith-Petersen er udtaget til DBU-samlinger i Vildbjerg.

Her deltager 55-60 talentfulde spillere fra de allerbedste fodboldhold i landet. Samlinger skal munde ud i udtagelse til det kommende danske U/16 landshold.

Til træffet vil hele DBU’s Landstrænergruppe være til stede, herunder også A-landstræner Morten Olsen, og U21-landstræner Jess Thorup, for at se nogle af de talenter an, som på sigt måske kan gøre sig gældende på A-landsholdet.

FC Roskilde er selvfølgelig meget stolte over at DBU har anderkendt det gode talentarbejde som FC Roskilde udfører. Især også når vi ser på, at det primært er fra ligaklubberne at langt de fleste spillere er udtaget fra.

Aksel har spillet i FC Roskilde i 2 år. Oprindelig kommer Aksel fra en af vores samarbejdsklubber Såby Fodbold, som selvfølgelig skal have deres kredit for den første uddannelse af Aksel. Fra dag ét vidste vi godt at Aksel indeholdte noget specielt, den måde som Aksel kan drive bolden fremad i fuld fart ses ikke hver dag. Den måde som han kan sætte sin direkte modstander, det ser alt sammen let ud men er i virkeligheden meget svært.

Aksel har en evne til at kunne gøre en forskel på de hold han spiller på, både som målscorer men også som oplægger til mål. FC Roskilde håber og ønsker Aksel held og lykke med udtagelserne til det kommende U16 landshold.

Vi tror på dig!

Læs mere her!